kisplasztika001 Raktáron

Kalapos Hölgy

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
A Papír egy új felhasználási módjával, különböző technikák összegyúrásával született ez a kisplasztika. A váz drótból készült, de ez csak egy elenyésző része a babának. A papírmasé az alap technika, viszont a  másik technológia a csiszolás. Így született…
17 000 Ft [46.04EUR]
Hűségpont: 170 pont

A Papír egy új felhasználási módjával, különböző technikák összegyúrásával született ez a kisplasztika.

A váz drótból készült, de ez csak egy elenyésző része a babának.

A papírmasé az alap technika, viszont a  másik technológia a csiszolás. Így született egy új megnevezés: Visszacsiszolt Papírmasé

A baba ilyen szempontból törhetetlen. Viszont olyan hatást kelt a tapintása is, mintha nem is papír felhasználásval készült volna.

 

Nem egy kis darab, hiszen 41 cm magas.

Színe: Titánfehér

Hasonlót tudunk készíteni, de minden egyes kisplasztikám más lesz, ezt garantálom. :)

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata Előre utalással


Előre utalással fix költséget tudunk biztostani bármekkora is a rendelés! Ennek díja: 1078 Ft A Foxpost hivatalosan emelte árait Február 01-ével. Viszont mi nem emelünk az árainkon még!

Foxpost csomagautomata

Foxpost Csomagautomata Utánvéttel


Amennyiben utánvéttel szeretné, és automatába kéri a csomagot, abban az esetben is fix összeget tudunk biztosítani! Az utánvét díja+150 Ft, így az összeg doboz mérettől függetlenül: 1268 Ft A Foxpost hivatalosan emelte árait Február 01-ével. Viszont mi nem emelünk az árainkon még!

Sameday Házhozszállítás Előre utalás és utánvét esetén is


10.000 Ft Felett Ingyenes a szállítás, csupán az utánvét kezelési költségét kell megfizetni, ami 430 Ft!!!! A Sameday Futárszolgálat súly alapján számítja fel a szállítási költséget. A Termékeink nagy százaléka nem nagy súlyú 1 kg alatti összsúly esetén 1820 Ft 2-ig 2120 Ft 2 kg feletti súlynál kilogrammonként bruttó: 65 Ft. A szeptemberi hónapban még 1500 Ft az 1 kg alatti, és 1800 Ft 3 kg-ig tudjuk garantálni! Sajnos október elsejétől emelkednek a szállítási költségek!

Személyes átvétel


A Személyes átvételt csak abban az esetben tudjuk rendelkezésre bocsájtani, ha a rendelés utáni visszaigazoló email után elkészült számla kiküldését követően, a számlaszámunkra beérkezik a rendelés végösszege. Ebben az esetben már csak a csomagot kell átvenni, előre egyeztetett időpontban a Zuglói Kerekerdő Cukrászdában.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!