Hűségpont

Hűségpont

Érdemes nálunk vásárolni, hisz minden termékünknek van egy bizonyos hűségpont értéke, mely csak regisztrált vásárlóinknak válik elérhetővé, amint a rendelése teljesített státuszba kerül. Tavaszváró Akció!!! alkalmával, most 1000 Ft-os kupon jóváírás az első vásárlás után a második vásárláshoz. A második vásárlás után egy 10%-os kupon a Harmadik vásárláshoz!

Sok cég alkalmazza a Hűségpont rendszerét. Hogy miért? Mert szeretnék, hogy a vásárló visszatérjen és máskor is az ő webshopukból, vagy üzletükből vásároljon.

Ugyanezért van nálunk is. :)

Minden elköltött 100 Ft után 1 Hűségpontot írunk jóvá a vásárlónak.

Amint a megrendelését átvette, és az összeg beérkezett a számlára.

A következő rendelésnél pedig az előző vásárlás alkalmával gyűjtött hűségpontokat maximum 5000 pontig felhasználhatja. Szóval, ha 5000 Ft értékben rendel, és 5000 pont gyűlt össze, a rendelés ingyenes, csak a szállítási költséget kell fizetni!

Beváltásnál 1 Pont = 1 Ft

Gyűjtésnél 100 Ft = 1 Pont

 

Tavaszváró Akció!!!

Használja ki Ön is a Tavaszváró Akciónkat, mely Február 28.-ig tart!

Első Vásárlás? Nem gond. Rendeljen minimum 10.000 Ft értékben, és egy 1000 Ft értékű Kupont küldünk Önnek, mely a sikeres rendelés és átvételt követően a következő vásárlásnál felhasználhatóvá válik!

A Második vásárlás után, amennyiben minimum 12.000 Ft értékben rendel, a következő rendeléshez egy 10%-os kupont küldünk, melyet szintén akkor küldünk el, amikor a második rendelés sikeresen lezárult!

További hírek