Ünnepi Üdvözlet

Ünnepi Üdvözlet

Lassan, de biztosan érkezik a Karácsonyi időszak! Ilyenkor mindenki kicsit kreatívabb, mint az év többi napján! Persze vannak olyanok is, mint például mi is, hogy egész évben teljes a varázs, hisz mindig van mire készülni!

Egyik kedvenc Ünnepem a Karácsony!

Pedig mindig van mivel kidekorálni az Otthonunkat, de ahogy közeledik a karácsony, az egész Adventi időszak végett extra hosszú időre ünnepi díszbe tudjuk öltöztetni nem csak magunkat, hanem az Otthonunkat is!

Itt ugyan ruhát nem fogsz találni, az marad a más üzletek reszortja, de folyamatosan bővülő kínálatunkkal és a te kreativitásoddal minden feltétel adott lehet, hogy egy szuper emlékezetes dekorációt készíthess magadnak!

Ha pedig valamit nem találsz, nyugodtan írj, megnézem, hogy mit tehetek az ügyben, hisz ha azt vesszük a karácsonyi tárház is kimeríthetetlen, ettől eltekintve igyekszem nem elszállni a karácsonyi dekoráció kategóriánkkal. Tény, hogy jelenleg is több mint 400 Termék közül válogathatsz, és az biztos, hogy ez nem a vége. :) 

 

Az egyik legkelendőbb termékünk a Szőrmés koszorú alapok!

Ezeket korlátozott számban tudjuk értékesíteni. Alig lettek 2 hete feltöltve, máris készlethiányossá váltak. Most jelenleg előrendelhetőek, mert hamarosan érkezik a szállítmány, de mivel nagyon jó árban vannak, így hamar lecsapnak rá szerencsére. :)

szormes koszoruk

Karácsonyi szalag kínálatunk is folyamatosan változik. Igen széles a választék, remélhetőleg ott is érkeznek még a szalagokból!

4 kategóriában mindenféle szélességben rendelhetőek!

 

Gyertyáink közül is tudtok válogatni, de ha jobban szeretitek az illatpoharakat, akkor onnan is van mik közül válogatni.

Kézzel festett magyar feliratos kiegészítők, akasztós karácsonyfadíszek, karácsonyi figurák, karácsonyi kerámiák, karácsonyi pickek... egyszóval tömérdek mennyiség!

 

Válogassatok kedvetekre, viszont ne maradjatok le, rendeljétek meg időben, mert még ha épp készlethiányos is, akkor is mire eljön az első vasárnap még meg tudjátok csinálni magatoknak a kezdeti Adventi dekoráció alapját, az Adventi koszorút, hogy már éghessen az az első gyertya! ;)

Katt ide, és böngésszetek!

További hírek