Kosár

Az Ön kosara üres.

Csomagolópapírok, fóliák

Kétoldalas, „kétszínű” dekor fólia csomagolók

Most az egyik legdivatosabb dekorációs fólia csomagolóknak a kétoldalas tekercsek számítanak. Ezen belül is több típust különbözetünk meg:

  1. Egyik oldalán gyönyörű fényes rose gold szín, másik oldalán egy hozzá passzoló mattabb, „sima” szín

  2. Egyik oldalán metál arany szín, másik oldalán szintén hozzá illő „sima” szín

  3. Mindkét oldalán „sima”, de eltérő árnyalatban kapható.

rose gold és az arany metál szín már nem csak karácsonykor jó választás. Nagyon trendi lett a mindennapokban, a lakberendezésben, a díszcsomagolásban egyaránt. A legtöbb virág és ajándék nagykereskedés virágkötészeti kellék kínálatában alapvető dekorációs termék lett, természetesen nem ok nélkül, rendkívül széles körben felhasználható csomagoló és díszítő fólia, virágkellék.

Sima, egyszínű matt fóliák

Természetesen, ha a letisztult dizájnok, egyszerűbb megjelenések jobban tetszenek akkor is megtalálod ebben a kategóriában a tökéletes díszcsomagolót. Számos virágcsokorhoz és cserepes virághoz elég egy egyszerű, pasztell színű fólia tekercs és máris kész egy tökéletes csokor. Virágkötészeti kellékként talán az egyszínű matt fólia tekercsünk a legnépszerűbb. Egyik oka az, hogy nagyon gazdaságos, az árak tekintetében ez a legkedvezőbb. A másik oka, hogy picit lágyabb, vékonyabb mint a két oldalon festett, mintázott társai, ezért gyorsabb vele dolgozni.

Mintás fólia tekercsek

A diszkrét írás mintától az extravagáns metál szöveg mintás fóliákig… Igyekeztünk úgy összeállítani a kollekciót, hogy mindenki megtalálja a hozzá közel állós dekorációs anyagot a virágkötészeti kellék nagykereskedésünkben.

Dekor fólia Valentin napra, nőnapra, anyák napjára, karácsonyra

Könnyedén felhasználható vadiúj díszcsomagoló fóliáinkkal jelentősen megkönnyítheted ezeket a jeles szezonokat. A számos színkombinációnak köszönhetően biztosan nem lesz olyan vágott vagy cserepes virág amihez ne passzolna legalább 1-2 fólia tekercs. Ha pedig egy szatén díszítő szalaggal az egészet megspékeljük akkor már nem is kell több. Tökéletes.

Széles körben felhasználható dekor fólia

Természetesen a virágok díszítése, cserepes növények fóliázása és az ajándékok díszcsomagolása csak a legnépszerűbb felhasználási körök. Számos vásárlónk használja a polcok díszítéséhez, a kirakatok dekorálásához. Filmes kellék céljából is volt szerencsénk szolgáltatni ezt a pompás terméket

A kategóriában 27 termék található.