Tigrisszem medál hópihével, fémforgáccsal

Akciós! Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
SZÉPSÉGHIBÁS!!   Mérete: 2,5x2,5 cm   Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával. Kiegyensúlyozza az…
2 800 Ft 1 700 Ft [4.31EUR]
Hűségpont: 17 pont

SZÉPSÉGHIBÁS!!

 

Mérete: 2,5x2,5 cm

 

Tigrisszem: Az erő köve. Talizmánkő, védőkő. Összekapcsolja a Föld energiáját a Nap energiájával.

Kiegyensúlyozza az alsó csakrákat, serkenti a kundalini energia emelkedését. Egyensúlyba hozza a jin és a jang energiákaz. Csökkenti a depressziót, jókedvre derít. Jótékonyan hat a szemre, fejleszti a sötétben való látást.

 

Lelki gyógyhatás:

Az ásvány nevében minden benne van, amit spirituális síkon nyújtani tud. Elősegíto a "tiszta" szemmel látást, segít, hogy magunkat és a körülöttünk lévő világot perspektívikusabban lássuk, ennek köszönhetően figyelmesebben tekintsünk környezetünkre. Ezzel fokozott megfigyelési képességgel könnyebben tudunk döntéseket hozni és problémákat megoldani. Azoknbak az embereknek, akik nehezen hoznak döntéseket, kitűnő választás ez a kő. Ebből a tulajdonságából fakadóan nagyon jól használható a kő tanulmányaink során, vizsgák alkalmával, vagy a mikor hirtelen gyors döntéseket kell meghoznunk. A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat, izgalmakat, melynek helyét mélységes belső béke és védettség érzete veszi át.

 

Testi gyógyhatás:

Csont és izületerősítő hatása van, mozgásszervi merevség ellen is hatásos. Erősíti a légutakat, ezért meghűlés, köhögés, de még bronchitis és asztma ellen is hathatós segítség. Az idegi betegségek széles spektruma ellen hat, az ideggyulladástól az epilepszián keresztül a skizofréniáig hatásos.

 

Hozzárendelt mágikus hatás:

A tigrisszemmel kapcsolatos mágikus hatások ismerete igen régi korokra nyúlik vissza. Már a régi időkben is úgy tartották, hogy a tigrisszem olyan kő, amely felvidítja a viselőjét és élesíti az elméjét. Erősíti a barátságokat és megvéd a hamis barátságoktól.

 

Csillagjegyei: Szűz, Oroszlán, Skorpió, Nyilas, Ikrek

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata Előre utalással


Előre utalással fix költséget tudunk biztostani bármekkora is a rendelés! Ennek díja: 862 Ft

Foxpost csomagautomata

Foxpost Csomagautomata Utánvéttel


Amennyiben utánvéttel szeretné, és automatába kéri a csomagot, abban az esetben is fix összeget tudunk biztosítani! Az utánvét díja+150 Ft, így az összeg doboz mérettől függetlenül: 1052 Ft

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás utánvéttel


10.000 Ft Felett Ingyenes a szállítás, csupán az utánvét kezelési költségét kell megfizetni, ami 430 Ft!!!! A Sameday Futárszolgálat súly alapján számítja fel a szállítási költséget. A Termékeink nagy százaléka nem nagy súlyú, így többnyire 2 kg alatt marad. Ilyen esetben utánvéttel 1800 Ft Ebből az utánvét költsége bruttó 430 Ft 2 kg feletti súlynál kilogrammonként bruttó: 58 Ft.

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás Előre utalással


9000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes a szállítás!!! Amennyiben előre utalással szeretné a csomagot, abban az esetben 2 kg súlyig 1370 Ft a szállítási költség. 2 kg felett pedig minden megkezdett kilogramm után bruttó 57 Ft-ot számol fel a futárszolgálat.

Személyes átvétel


A Személyes átvételt csak abban az esetben tudjuk rendelkezésre bocsájtani, ha a rendelés utáni visszaigazoló email után elkészült számla kiküldését követően, a számlaszámunkra beérkezik a rendelés végösszege. Ebben az esetben már csak a csomagot kell átvenni, előre egyeztetett időpontban a Zuglói Kerekerdő Cukrászdában.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek