KOMAORFSK Raktáron

Kerek orgonit medál arany obszidiánnal, rézforgáccsal, szárított kis virággal

Akciós! Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!
SZÉPSÉGHIBÁS!!   Mérete: 3 cm   Obszidián hatása: védő, földelő, lelki problémák, méregtelenítés, izületi problémák, vérkeringés, érelmeszesedés, prosztata,…
2 800 Ft 1 800 Ft [4.56EUR]
Hűségpont: 18 pont

SZÉPSÉGHIBÁS!!

 

Mérete: 3 cm

 

Obszidián hatása: védő, földelő, lelki problémák, méregtelenítés, izületi problémák, vérkeringés, érelmeszesedés, prosztata, energia.

Az obszidián ásvány az egyik legrégebben ismert ásványunk. Már a kőkorban is meghatározó szerepe volt, obszidiánból készítették az első pengéket, majd vezetőjük mellé temették el, hogy megvédje hordozóját a túlvilágon is. Az ókorban úgy hitték, hogy elűzi a démonokat és megvédi viselőjét. A középkorban már fájdalomcsillapításra, gyógyításra használták, illetve az aszték papok obiszidiántükörből jósoltak. Az obszidián igazából olvadt láva, ami nagyon gyorsan hűlt ki, így nem tudott kristályosodni. Erős védelmező kő, szinte egy páncélt von körénk a negatív hatásokkal szemben.

Földelő ásvány, rendkívül hatásosan szívja el a környezetünkben lévő negatív energiákat.

Az obszidián felfedi a rendellenesség okát, érzelmi felszabadulást okoz, és lehetővé teszi a régebbi sérelmek feldolgozását. Ilyen esetekben szembe kell nézni a problémákkal azonnal, mert a nyugalom csak azután tér vissza. Ha ilyen feladatra használtuk, meg kell tisztítani folyóvíz alatt. Az obszidián, ha sikerült a feltörő problémákkal szembe nézni, és leküzdeni, világosságot biztosít a tudat számára, megtisztítja a zavaroktól. Méregteleníti az egész szervezetünket, megszűnteti az energiaáramlásban létrejövő blokkokat. Csillapítja az izületi gyulladással járó fájdalmakat, serkenti a vérkeringést. Jótékony hatással van az elmeszesedett erekre is, felmelegíti a hideg végtagokat. Használhatjuk megnagyobbodott prosztata kezelésére is.

 

Viszont vigyázni kell a sima fekete obszidiánnal, mert rendkívül nagy erővel fejti ki a hatását és felszínre hozhat olyan problémákat, kellemetlen igazszágokat, amelyeket lehet abban a pillanatban nem tudunk megfelelően kezelni. Ezért mindig kérjük ki egy szakember véleményét a használatáról. Ha még nem vagyunk készen a s ima fekete obszidiánnal való találkozásra, használjuk a gyengébb fajtáját, mint például az arany-, szivárvány-, hópehely-, ezüst, mahagóni- vagy a füstobszidiánt, más néven az apacskönnyet.

 

Csillagjegyei: Bak, Nyilas, Vízöntő, Skorpió

Csakrái: Gyökér és szakrális csakra

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata Előre utalással


Előre utalással fix költséget tudunk biztostani bármekkora is a rendelés! Ennek díja: 862 Ft

Foxpost csomagautomata

Foxpost Csomagautomata Utánvéttel


Amennyiben utánvéttel szeretné, és automatába kéri a csomagot, abban az esetben is fix összeget tudunk biztosítani! Az utánvét díja+150 Ft, így az összeg doboz mérettől függetlenül: 1052 Ft

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás utánvéttel


10.000 Ft Felett Ingyenes a szállítás, csupán az utánvét kezelési költségét kell megfizetni, ami 430 Ft!!!! A Sameday Futárszolgálat súly alapján számítja fel a szállítási költséget. A Termékeink nagy százaléka nem nagy súlyú, így többnyire 2 kg alatt marad. Ilyen esetben utánvéttel 1800 Ft Ebből az utánvét költsége bruttó 430 Ft 2 kg feletti súlynál kilogrammonként bruttó: 58 Ft.

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás Előre utalással


9000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes a szállítás!!! Amennyiben előre utalással szeretné a csomagot, abban az esetben 2 kg súlyig 1370 Ft a szállítási költség. 2 kg felett pedig minden megkezdett kilogramm után bruttó 57 Ft-ot számol fel a futárszolgálat.

Személyes átvétel


A Személyes átvételt csak abban az esetben tudjuk rendelkezésre bocsájtani, ha a rendelés utáni visszaigazoló email után elkészült számla kiküldését követően, a számlaszámunkra beérkezik a rendelés végösszege. Ebben az esetben már csak a csomagot kell átvenni, előre egyeztetett időpontban a Zuglói Kerekerdő Cukrászdában.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek