bálintszívekextra Rendelésre 4-8  Gyártó: Rá-Sza-Mé Kreatív Bt. »

Bálint szívek extra

Kerámiaporból öntött,kézzel festett szívek. Hosszúsága:5cm Szélessége:6cm Felhasználható:ajtódíszek,asztaldíszek,boxok készítéséhez,vagy önálló dekorációként. Az ár egy darabra vonatkozik. Óvatosan bánj vele,mert érzékeny az ütésre,könnyen…
480 Ft [1.19EUR]
Hűségpont: 4 pont

Kerámiaporból öntött,kézzel festett szívek.

Hosszúsága:5cm

Szélessége:6cm

Felhasználható:ajtódíszek,asztaldíszek,boxok készítéséhez,vagy önálló dekorációként.

Az ár egy darabra vonatkozik.

Óvatosan bánj vele,mert érzékeny az ütésre,könnyen eltörhet.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata Előre utalással


Előre utalással fix költséget tudunk biztostani bármekkora is a rendelés! Ennek díja: 862 Ft

Foxpost csomagautomata

Foxpost Csomagautomata Utánvéttel


Amennyiben utánvéttel szeretné, és automatába kéri a csomagot, abban az esetben is fix összeget tudunk biztosítani! Az utánvét díja+150 Ft, így az összeg doboz mérettől függetlenül: 1052 Ft

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás utánvéttel


10.000 Ft Felett Ingyenes a szállítás, csupán az utánvét kezelési költségét kell megfizetni, ami 430 Ft!!!! A Sameday Futárszolgálat súly alapján számítja fel a szállítási költséget. A Termékeink nagy százaléka nem nagy súlyú, így többnyire 2 kg alatt marad. Ilyen esetben utánvéttel 1800 Ft Ebből az utánvét költsége bruttó 430 Ft 2 kg feletti súlynál kilogrammonként bruttó: 58 Ft.

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás Előre utalással


9000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes a szállítás!!! Amennyiben előre utalással szeretné a csomagot, abban az esetben 2 kg súlyig 1370 Ft a szállítási költség. 2 kg felett pedig minden megkezdett kilogramm után bruttó 57 Ft-ot számol fel a futárszolgálat.

Személyes átvétel


A Személyes átvételt csak abban az esetben tudjuk rendelkezésre bocsájtani, ha a rendelés utáni visszaigazoló email után elkészült számla kiküldését követően, a számlaszámunkra beérkezik a rendelés végösszege. Ebben az esetben már csak a csomagot kell átvenni, előre egyeztetett időpontban a Zuglói Kerekerdő Cukrászdában.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek