angyalszárnyakfehé Rendelésre 4-8  Gyártó: Rá-Sza-Mé Kreatív Bt. »

Angyalszárnyak fehér-rózsaszín

Újdonság!
Kerámiaporból készített angyalszárnyak. Festve,lakkozva,rózsaszín csillámmal megszórva. Remek dekorációs alapanyag. Felhasználható:asztaldíszek,ajtódíszek,boxok készítéséhez. Az ár egy darabra vonatkozik. Mérete:10x3,5cm Óvatosan bánj…
370 Ft [0.95EUR]
Hűségpont: 3 pont

Kerámiaporból készített angyalszárnyak.

Festve,lakkozva,rózsaszín csillámmal megszórva.

Remek dekorációs alapanyag.

Felhasználható:asztaldíszek,ajtódíszek,boxok készítéséhez.

Az ár egy darabra vonatkozik.

Mérete:10x3,5cm

Óvatosan bánj vele,mert érzékeny az ütésre,könnyen eltörhet.

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata Előre utalással


Előre utalással fix költséget tudunk biztostani bármekkora is a rendelés! Ennek díja: 862 Ft

Foxpost csomagautomata

Foxpost Csomagautomata Utánvéttel


Amennyiben utánvéttel szeretné, és automatába kéri a csomagot, abban az esetben is fix összeget tudunk biztosítani! Az utánvét díja+150 Ft, így az összeg doboz mérettől függetlenül: 1052 Ft

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás utánvéttel


10.000 Ft Felett Ingyenes a szállítás, csupán az utánvét kezelési költségét kell megfizetni, ami 430 Ft!!!! A Sameday Futárszolgálat súly alapján számítja fel a szállítási költséget. A Termékeink nagy százaléka nem nagy súlyú, így többnyire 2 kg alatt marad. Ilyen esetben utánvéttel 1800 Ft Ebből az utánvét költsége bruttó 430 Ft 2 kg feletti súlynál kilogrammonként bruttó: 58 Ft.

Sameday Futárszolgálat Házhozszállítás Előre utalással


9000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes a szállítás!!! Amennyiben előre utalással szeretné a csomagot, abban az esetben 2 kg súlyig 1370 Ft a szállítási költség. 2 kg felett pedig minden megkezdett kilogramm után bruttó 57 Ft-ot számol fel a futárszolgálat.

Személyes átvétel


A Személyes átvételt csak abban az esetben tudjuk rendelkezésre bocsájtani, ha a rendelés utáni visszaigazoló email után elkészült számla kiküldését követően, a számlaszámunkra beérkezik a rendelés végösszege. Ebben az esetben már csak a csomagot kell átvenni, előre egyeztetett időpontban a Zuglói Kerekerdő Cukrászdában.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek